Shawn Kefauver al RAC1!!

El blog del Tot és possible

 

NASAblog

La feina de l’Agència Espacial nord-americana és sempre espectacular però no tant llunyana com sembla. De fet, la seva tecnologia també s’usa a casa nostra, entre d’altres coses, per examinar la qualitat de l’aire que respirem i la dels boscos catalans. SHAWN KEFAUVER, un biòleg i investigador de Texas fincat a Catalunya, ens parla dels seus treballs en salut forestal al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) a la Universitat Autònoma de Barcelona (Foto: http://blog.creaf.cat)

http://rac1.org/totespossible/blog/els-boscos-catalans-amb-ciencia-de-la-nasa/

Advertisement

Published by doctorxkefauver

Dr. Kefauver’s current research and teaching interests are plant eco-physiology, climate change, and plant stress applied to Mediterranean crops and natural environments, including thermal remote sensing, imaging spectroscopy and GIS applications for multi-scale scientific research on these topics.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: